JÕULUKINGI ERI! HUULEPALSAMI VALMISTAMISE TÖÖTUBA

3. detsember 2013, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Isetehtud huulevõie on parim kingitus neile, kellest hoolid! Kingi endale meeldiv õhtupoolik ning õpi valmistama looduslikke, hellatoimelisi ja tõhusaid huulehellitajaid. EELMISE HOOAJA HITTKURSUS!

 

Koguneme üheskoos "nõiakööki", et valmistada heas seltskonnas ainulaadset käsitöökosmeetikat – teeme luksusliku koostisega toonivaid või ilma värvita huulepalsameid, just nii nagu keegi soovib. Töötuba sobib algajatele, sest keskendume peamiselt käsitööoskuste ja tehnoloogia tundmaõppimisele ning esimestele sammudele koostisainete tundmaõppimisel.


Töötoas uurime hubases koduses õhkkonnas erinevate huultele kasulike õlide ning lisandite omadusi, huulemäärde valmistamise protsessi ja retseptikoostamise saladusi.


Kursuse käigus valmib igal osalejal 5 – 6! isiklikku huulepalsamit, mille autoriks oled otsast lõpuni sina ise - ainete valimisest kuni pakendamiseni.


On mida jõuluvanale kingikotti pista! Eriline võimalus on kogu protsess juhendaja silma all iseseisvalt läbi proovida, samuti saad koju kaasa põhjaliku õppematerjali.

 


TOIMUMISAEG: esmaspäeval, 16. detsembril kell 18.00


TOIMUMISKOHT: Tallinna kesklinnas, ühes koduses nõiaköögis

(Täpse aadressi saadame teile pererahva palvel peale registreerimist. Koht on ühistranspordiga mugavalt ligipääsetav).

 

Töötuba on toimunud!


• Kõik töötoaks vajalikud materjalid ja pakendid on hinna sees!


• Kursusele mahub 6 osalejat. Seega kel huvi - kiirustage!


• Kursuse kestus on umbes 2,5 - 3 tundi

 

 

Juhendaja: Leina Neima

www.craftwerk.ee


 





Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri