Craftwerk

6. september 2009, Marianne S, Kommentaarid: 2
Kell on kohe-kohe kesköö. Mu käeulatuses on suur ja aurav tassitäis kanget earl greyd, (mee ja koorega), ees vana ja väsinud mac ning kuklas kummitab teadmine, et vaja on miskit kirjutada. Sest nii on kokku lepitud. Meil Leina Neimaga.
 A see pole teps mitte paha ja painav kummitus seal kuklas, vaid sihuke meeldiv. Ning tagataskus on teadmine, et valitud tee on õige.
Tahame pakkuda oma siinse uue ühise päevikuga innustust ja inspiratsiooni, rõhutada loomise mängulist poolt, ärgitada tegudele ning aidata jõuda äratundmisele, et kõik ongi võimalik, piire pole. 
 

(pildi autor oddsock)


Viimastel nädalatel olen mõnuga lugenud noorte avantüristide seiklustest (leidsin Liina, kelle kulinaarselt kaldu päevaraamat samuti mu lemmikute hulka kuulub, blogirullist). "Mis keeles sa räägid?" tekitas ebameeldiva äratundmise. Tolle Poola pintsaklipslase suhtumine tuli liigagi tuttav ette. Kui palju olen ise igasugu lennukaid ideid lükanud homsesse erinevate vabandustega - küll pole aega, küll on lapsed liig väikesed või on neid liig palju, või on kärss kärnas ja maa külmand. Mis iganes. 
Selle asemel et kätte võtta ja ära teha. Elada ja luua. Lihtsalt. Niisama.
Loodan, et tehes Craftwerki (nimi tuletet loomulikult Kraftwergist :), taganeb mus see pidev asjade homsesse või ülehomsesse lükkamine ja ehk suudame ka kedagi teist tegudele ärgitada. Täna. Mitte saja aasta pärast mais :)
Niiet püsige liinil!

Kommentaarid: 2

Oh, seda oli mulle just vaja. Mul on viltimisüritusest saadik peas üks idee aga kogu aeg lükkan edasi, sest korraliku inimesena tahan oma pitssalli valmis saada. Tegelikult ma pole sisimas eriti pitsiinimene ju, ilusad on ja väljakutse ka ning lõpetama peaks kui on alustatud aga ma nii väga tahaks jälle viltida! Postitus haakub pisut ühe teooriaga, millega tegin tutvust suve hakul tänu ühele sõbrale, kes hunniku audiobooke kuulata andis. Seal on täpselt see message: hakake elama PRAEGU:) Ilusat päeva!
7. september 2009.KK
kui idee meelest ei lähe, siis võib ta ju viisakalt pitssalli valmimist oodata. aga peale seda tee kindlasti ära :)
9. september 2009.MarianneS

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri