Sügisest talveni on jäänud vaid sammuke...

30. november 2009, Leina Neima, Kommentaarid: 0

Nii nagu looduses, nii on ka „Raamist väljas“ kotiteo loomingu hulgas esindatud sügise erinevad värvid, etapid ja meeleolud.

 

Värskeimad  - langevate lehtedega kotid Mariannelt ning Monikalt saavad kinnitust ka läbi akna raagus puid vaadates - sügis hakkab kõikide märkide järgi oma vääramatu lõpu poole jõudma (kui muidugi välja arvata asjaolu, et ilm on kahtlaselt sume ja soe).

 

Lõpule läheneb ka meie „Sügissonaadi“ aeg – tiksuvad viimased loetud päevad. Ja tiksub ka meie värske kott – Juulika Roosi sügissonaat, alapealkirjaga „Üleminek talveajale“.

 

See väike kollaaž „Raamist väljas“ üritusel osalejate kaunist loomingust kutsub ülehelikiirusel jätkama ning lõpetama oma seekordseid kotte ning pilte-lugusid meile teele läkitama. Enne oma e-maili teele läkitamist vaata veelkord üle meie "raamid" - et mul viimastel päevadel küsimuste-vastuste kuhi lootusetult üle pea ei kasvaks...


Õige pea anname teada juba uue teema. Seniks vardad-heegelnõelad-niidid-kangad-suled-nööbid kätte, soe tee käeulatusse ning tegutsema – 5. detsember on kohe-kohe käes!

 P.S. Siinne üleskutse on tegelikult suunatud eelkõige mulle endale, kes ma täiesti harukordse järjekindlusega suudan olla viimase-minuti-inimene.  Lootsin, et selle ürituse raames väljun oma „raamidest“ ning olukord paraneb – seni veel mitte, aga 7 teemat on ju veel ees!!!




Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri