Kingimeisterdamise töötubadest...

12. detsember 2011, Leina Neima, Kommentaarid: 0
Sel nädalal saabub parim aeg päkapikkude töötubadeks ehk teeme Helmehaldja Käsitöökeskuses üheskoos vahvaid jõulukingitusi. 

Mis juhtuma hakkab?


Pühapäeval, 18.detsembril kell 14:00 toimub MÄRGVILDITUD ÕIEEHETE TÖÖTUBA


Selle meeleoluka ja loova kursuse käigus sünnivad kohevast villast seebi, sooja vee, silmade sära ja lihaste toel värvirõõmsad ning ainulaadsed märgvilditud õieprossid. 


Lisaks tehnilistele oskustele laseme töötoas loova vaimu lendu ning tulemused üllatavad iseennastki. Iga osaleja saab teha just sellised õied nagu soovib, kaks prossi pole iial sarnased… 


Töötoa käigus valmib igal osalejal 2 kaunist õit, valmistame ette pärltikandis õiesüdamed ning õpime erinevaid kaunistusvõtteid. Kodus jääb üle vaid prossid kuivatada ning vajadusel pisut viimistleda. 


Võimaluse „loominguliselt hullata“ garanteerib põnev ja mitmekesine materjalivalik – olemas on väga erinevates toonides värvilised villaheideid ja meriinovillasid, mitmed unikaalsed lisandid nagu efektlõngad, taimedega värvitud lõngad, sädelevad efektkiud (nn. angelina fibres). Samuti on tööde kaunistamiseks kaasas kirev valik pärleid-litreid! 


Töötoa kestus on umbes 3 tundi



Pühapäeval, 18.detsembril kell 11:00 toimub töötuba FIMO Ruumilised mustrid ehk MICASHIFT


Selles põnevas õpitoas valmistame kaunilt küütleva ehtekomplekti kuusekaunistuseks või paar prossi-ripatsit jõuluvanale kingikotti pistmiseks!


Kursus on mõeldud kõigile, kes seda maagilist tehnikat tundma tahavad õppida – alustame algusest ning teeme esimesed sammud Mica Shift (chatoyant) tehnika tundmaõppimiseks. 


Harjutame nn. keeratud köie meetodit ja lisaks erinevate tasapinnale lisatavate võtete abil ruumiliste kujutiste moodustamist.


Kursus on jõukohane ka neile, kes polümeersaviga pikemat sinasõprust pidanud pole.

Töötoa kestus on umbes kaks tundi



Töötubadesse registreerida saab Helmehaldja õpitubade kalendris! Ning kõiki meie VASTA JA VÕIDA küsimustikule vastanuid ootab detsembrikuu töötubades väike üllatus!

 



P.S. Reedene huulehellitajate töötuba on kohe-kohe täitumas ning vaid mõned kohad on veel jäänud, sestap kiirustage!  Vaata ka varasemates töötubades valminud meelolukaid ja värvirõõmsaid töid meie töötubade galeriist!





Kommentaarid: 0

Lisa kommentaar

Email again:
Nimi
E-mail
Kommenteeri